Tosti Rolletjes

Tosti Rolletjes als BBQ Snack

Ben je toevallig nog opzoek naar een geweldige BBQ snack? Denk dan eens aan deze geweldige tosti rolletjes die je helemaal naar eigen smaak kan samenstellen. Mijn versie bestaat uit ham en kaas maar hoe gaaf is het om hem bijvoorbeeld te combineren met bacon of gegrilde kip!

Schrijf reactie (0 Reacties)
Sticky Crispy kippenvleugels

Sticky Crispy Whisky Kippenvleugels

Dit is weer een top BBQ hapje met een klein beetje inspiratie van de crispy chickenwings van KFC. Ik ben namelijk gek op krokante kippenvleugels en helemaal als ze van de BBQ afkomen en niet uit de frietpan.  

Schrijf reactie (0 Reacties)
Pork-Belly Burnt Ends

Pork Belly Burnt Ends

De barbecue hype van vorig jaar kan natuurlijk niet ontbreken op de recepten site van een BBQ-blogger. Vandaar nu het recept voor Pork Belly Burnt Ends op mijn website in combinatie met een een heerlijke wijn. 

Schrijf reactie (0 Reacties)
Mini gemarineerde-biefstukspiesjes

Mini gemarineerde biefstukspiesjes

Een BBQ hapje met gemarineerde biefstuk is altijd smaakvol om te eten tijdens een feestje en doordat deze maar kort op de barbecue hoeft is deze ook nog eens snel klaar.  

Schrijf reactie (0 Reacties)
Zalmspies met-Serranoham

Zalmspies met Serranoham

Een BBQ hapje met vis is altijd lekker voor de afwisseling, gezien niet iedereen alleen maar van vlees houd. Daarom een lekker BBQ hapje in de vorm van een zalmspies met serranoham. ZO heb je een super combi van vlees en vis!

Schrijf reactie (0 Reacties)
Varkenshaas-Saté

Varkenshaas Saté

Een makkelijk BBQ hapje en wat zeker niet mag ontbreken is natuurlijk Varkenshaas Saté. Dit gerecht wordt nog beter met zelfgemaakte satésaus natuurlijk. 

Schrijf reactie (0 Reacties)
Spicy-BBQ Kipnuggets

Spicy BBQ Kipnuggets

Heb je ooit al eens kipnuggets gemaakt met cornflakes op de BBQ? Het is echt een verrassing dat het zo goed lukt op de barbecue en helemaal omdat ze mooi egaal verkleuren. Kijk snel naar de ingrediënten van mijn Spicy BBQ Kipnuggets zodat je ze nog van het weekend kan maken. 

Schrijf reactie (0 Reacties)
Rumpsteak-met Whisky Zuurkool en Appeltjes

Rumpsteak met Whisky Zuurkool en Appeltjes

Ben je nog opzoek naar een leuk en spannend voorgerecht voor bijvoorbeeld kerst? Dan is Rumpsteak met Whisky Zuurkool en Appeltjes echt iets om te proberen. 

Schrijf reactie (0 Reacties)
Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief

© COPYRIGHT 2018 Grillfun. All Right Reserved.    Privacy Disclaimer