Aardappel Bloemkoolschotel

Indiase Aardappel Bloemkoolschotel

Bloemkool is best een saaie groente maar je kunt er super veel mee. Persoonlijk ben ik gek op kruiden en dacht daarom aan een Indiase aardappel bloemkoolschotel. Lekker te combineren met rijst zodat je een vegan bbq gerecht hebt.

Schrijf reactie (0 Reacties)
Aardappel cupcakes

Aardappel BBQ Cupcakes

Bij een mooi stuk vlees serveer ik graag een aardappel gerecht en zeker als het origineel is zoals deze aardappel BBQ cupcakes gevuld met bosui en bacon. 

Schrijf reactie (1 Reacties)
vega bbq paprika

Gevulde Paprika met Couscous

Een complete maaltijd van de barbecue is toch iets waar ik het liefste voor kies. Daarom deze gevulde parika met couscous wat je natuurlijk ook kunt gebruiken als een vegetarisch hoofdgerecht in combinatie met bijvoorbeeld een heerlijk rustiek brood.

Schrijf reactie (0 Reacties)
Jalapeños Poppers

Jalapeños Cheddar Poppers (ABT) 

Jalapeños Cheddar Poppers is echt een geweldig bijgerecht wat hier thuis regelmatig op tafel staat. Hou je niet van pepers dan kun je de jalapeños ook vervangen door kleine paprika's. Er staat ABT achter de titel van dit gerecht en je begint zeker te lachen als je de afkorting hoort. Het staat namelijk voor Atomic Buffalo Turd.

Schrijf reactie (0 Reacties)
Gegrilde Aardappelen

Gegrilde Parmezaanse Aardappelen

De lekkerste gegrilde aardappelen van de BBQ maak je met een dry rub en Parmezaanse kaas. Ga je een complete maaltijd bereiden op de barbecue dan kunnen deze aardappelen echt niet ontbreken!

Schrijf reactie (0 Reacties)
gevulde_bbq_aardappel

Gevulde BBQ aardappel

Gevulde aardappelen van de BBQ is een super eenvoudig en smaakvol recept dat zeker niet kan ontbreken bij een mooie steak. Ik maakte deze gevulde BBQ aardappelen bij een tomahawk steak en ik hoor je al denk dat was genieten ;).

Schrijf reactie (3 Reacties)
zoete_aardappel_friet_van_de_bbq

Zoete aardappel friet van de BBQ

Er zijn al heel wat varianten van zoete aardappel friet voor in de oven of voor op de barbecue. Natuurlijk kan hierdoor een recept voor zoete aardappel friet van de BBQ niet ontbreken op mijn site. 

Schrijf reactie (0 Reacties)
Hasselback-Aardappelen met Chorizo

Hasselback Aardappelen met Chorizo

Hasselback aardappelen zijn altijd lekker bij een barbecue en daarom kan deze versie met chorizo niet ontbreken op mijn recepten site. Bijgerechten maken een barbecue altijd af want het hoeft natuurlijk niet altijd alleen maar om een hoop vlees te gaan. Persoonlijk vindt ik de afwisseling met bijgerechten altijd een succes en deze maakte ik samen met een gegrilde kip van de BBQ.

Schrijf reactie (2 Reacties)
Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief

© COPYRIGHT 2018 Grillfun. All Right Reserved.    Privacy Disclaimer