Gevulde Parelhoen

Gevulde Parelhoen met Champignons van de BBQ

Parelhoen klinkt lekker op een Kerstmenu, nietwaar? Deze gevulde parelhoen met champignons van de BBQ is echt top!. Het is een eenvoudig kerstrecept wat je ook kunt serveren als tussengerecht. 

Schrijf reactie (0 Reacties)
Gegrilde Gans

Gegrilde Gans met Appel en Sinaasappel Vulling

Het is kerst en de kamer is gevuld met vrienden of familie en je komt vanuit buiten naar binnenlopen met een mooie houtenplank met daarop een perfect gegrilde gans! Je kunt de gezichten al naar voren halen in je gedachte en helemaal als je de gans gaat aansnijden.

Schrijf reactie (0 Reacties)
Cacciatore kippendijen

Cacciatore met kippendijen

Als huisblogger van DeVleesboerderij.nl maakte ik een aantal mooie herfstrecepten. We starten met een heerlijke Cacciatore met Kippendijen. Het is een super smaakvol recept dat je kunt maken in de Dutch Oven. Vergeet niet om bij het recept een lekker brood te serveren om het helemaal af te maken.

Schrijf reactie (0 Reacties)
Stoofpot van Eendenbout

Stoofpot van Eendenbout uit de Dutch Oven

Dit is echt op en top herfst, een stoofpot van eendenbout uit de Dutch Oven en de buren kunnen genieten van de heerlijke geuren. Langzaam garen van een eendenbout in de Dutch Oven of je het nu maakt in de BBQ of boven een kampvuur, het is genieten!

Schrijf reactie (0 Reacties)
Wilde Duif op BBQ

Gegrilde Wilde Duif van de BBQ

Wie heeft er ooit al eens wilde duif gegeten? Ja hé, ze zijn heerlijk en hebben een mooie structuur. Daarom een lekker herfst recept met Gegrilde Wilde Duif natuurlijk van de BBQ. 

Schrijf reactie (0 Reacties)
Kipspiesjes

Kipspiesjes in Spicy Whisky Marinade

Kipspiesjes op de BBQ zijn naar mijn idee toch wel het lekkerste en zeker in combinatie met een Spicy Whisky marinade. Deze smaak combinatie is echt verrassend en maakt het daarom een perfect spiesje voor een familie BBQ of voor een feest gezien je er een hoop van te voren kan maken.

Schrijf reactie (0 Reacties)
tortilla recept kip

Tortilla Wraps met Gegrilde Kip

Tortilla wraps met kip lekker gemaakt op de barbecue met lekkere verse groenten en het liefste uit de moestuin is voor mij een echt feest. Gewoon alles op tafel zetten en iedereen kan zijn eigen tortilla wrap kip maken. 

Schrijf reactie (0 Reacties)
BBQ-Kip-Taco

Pikante BBQ kip Taco

Taco's is toch wel een gerecht dat we iedere twee weken thuis eten als avondeten. Meestal maken we iets lekkers met gehakt, maar dit keer is het een taco met kip recept geworden. De kipfilet is lekker pikant en natuurlijk van de BBQ.

Schrijf reactie (0 Reacties)
Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief

© COPYRIGHT 2018 Grillfun. All Right Reserved.    Privacy Disclaimer