Gevulde champignons met Zongedroogde Tomaten

gevulde champignons
  • Voorbereiding
    15 min
  • Bereiding
    15 min

Gevulde champignons zijn altijd lekker en je kunt er zoveel combinaties mee maken door ingrediënten samen te voegen die je lekker vindt. BBQ hapjes wil je natuurlijk ruim voordat het bezoek komt klaar kunnen maken en daar is dit recept ideaal voor.

kamado express

Tip: Je kunt dit recept ook gebruiken als bijgerecht voor een gourmetavond. In opdracht van de DeVleesboerderij.nl maakte ik diverse bijgerechten voor hun gourmetvlees wat ze hebben gesponsord. Bij dit bijgerecht gebruikte ik de Biefstukjes uit het assortiment.

houtskoolexpress
Weber Amersfoort

  Ingrediënten

  • 12 grote champignons
  • 1/2 pakje feta
  • 6 zongedroogde tomaten
  • 1 teentje knoflook
  • verse peterselie
  • zout en versgemalen peper
  • olijfolie

  Benodigdheden

  • barbecue met deksel
  • barbecue tang
  • snijplank
  • mes
  • bord
  • theelepel
  •  kom

RECEPT INSTRUCTIES

Stap 1

Voorbereiding

1) Maak de champignons schoon, verwijder de stelen en hol ze uit.

2) Verkruimel de feta en snij de zongedroogde tomaten in kleine blokjes.

3) Snij de peterselie fijn.

4) Meng de zongedroogde tomaten met de feta, geperste knoflook, peterselie en breng op smaak met zout en versgemalen peper.

5) Vul de champignons en besprenkel ze met olijfolie.

Stap 2

Bereiding gevulde Champignons

6) Maak de barbecue aan en zorg voor middel hete kolen.

7) Leg de champignons op het rooster en grill ze in ongeveer 10 minuten tot ze zacht zijn.

Succes met het maken en veel Grillfun !!!!

Vergelijkbare recepten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *