Roomboter amandelstaaf

Roomboter Amandelstaaf van de BBQ

Sinterklaas is nu eindelijk weer in het land en dan is het natuurlijk tijd voor wat lekkers. Ik bedacht me hoe gaaf is het om eens een amandelstaaf te maken op de BBQ. Speciaal voor Sinterklaas maar natuurlijk ook lekker op andere dagen.

Schrijf reactie (0 Reacties)
Pizza met Fruit

Pizza met Fruit en Chocolade

Damn dit is een nagerecht waar je gasten versteld van staan. Hoe verzin je het, een pizza met fruit en chocolade van de barbecue. 

Schrijf reactie (0 Reacties)
Butterscotch IJskoekje

Butterscotch IJskoekjes

Ja je leest het goed butterscotch ijskoekjes, gezien we met deze temperaturen wel een verkoeling kunnen gebruiken. Zoals jullie weten werk ik samen met Duffy's Delicatessen en heb nu eens een gerecht gemaakt met de butterscotch waar je geen genoeg van kunt krijgen.

Schrijf reactie (4 Reacties)
Whisky-Brownies

Whisky Brownies

Een dessert van de barbecue is iets wat niet mag ontbreken bij een gezellig etentje met familie of vrienden. Dit Whisky Brownie recept is echt een mooie afsluiter voor een gezellig etentje. Heerlijk met wat stukjes sinaasappel en een bolletje vanille roomijs.

Schrijf reactie (0 Reacties)
Appel-gebakjes

Appel gebakjes

Tegenwoordig kun je eigenlijk bijna alles op de barbecue maken gezien je hem met ketel kan gebruiken als oven. Daarom is het tijd om eens een appel gebakje te maken op de barbecue. Met dit recept kan het bijna niet misgaan....

Schrijf reactie (0 Reacties)
Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief

© COPYRIGHT 2018 Grillfun. All Right Reserved.    Privacy Disclaimer