Shoarma

Gourmet: Shoarma Nachos Pannetje

Dit is toch wel de ideale snack voor tijdens het gourmetten of maak het lekker als dessert op de gourmet want een pannetje met nachos en shoarma gaat er altijd wel in.

Schrijf reactie (0 Reacties)
Worstjes

Gourmet: Worstjes met Spaanse Tortilla

Worstje met Spaanse Tortilla is een leuk gerecht voor tijdens het gourmetten en weer eens iets anders. Je kunt alles goed voorbereiden en lekker bereiden op de gourmet. 

Schrijf reactie (0 Reacties)
Speklapjes

Gourmet: Speklapjes met Aardappel Champignonkoekjes

Speklapjes met aardappel champignonkoekjes is een bijgerecht dat een beetje energie kost om te maken maar dan heb je ook wat. Niemand verwacht namelijk een bijgerecht als dit op de gourmettafel wat je natuurlijk ook kunt bereiden op het gourmetstel. 

Schrijf reactie (0 Reacties)
Rundervinkjes

Gourmet: Rundervinkjes met Geitenkaas Pakketjes

Rundervinkjes met geitenkaas pakketjes is een super smakelijk bijgerecht die je ook kunt maken op het gourmetstel. Gezellig met vrienden of familie met kerst of gewoon lekker tussendoor als je eens iets anders wil.

Schrijf reactie (0 Reacties)
Slavinkjes

Gourmet: Slavinkjes met Appel honing partjes

Slavinkjes met appel honing partjes is een super smakelijk bijgerecht die je ook kunt maken op het gourmetstel. Gezellig met vrienden of familie met kerst of gewoon lekker tussendoor als je eens iets anders wil.

Schrijf reactie (0 Reacties)
Kipsateh

Gourmet: Kipsateh met Mediterrane Ratatouille

Kipsateh is toch wel één van mijn favorieten gerechten om lekker te bakken bij een gourmet avond. Het is een heerlijk stukje vlees en daar paste natuurlijk een lekker ratatouille bij. Gezellig met vrienden of familie met kerst of gewoon lekker tussendoor als je eens iets anders wil.

Schrijf reactie (0 Reacties)
Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief

© COPYRIGHT 2018 Grillfun. All Right Reserved.    Privacy Disclaimer