Whisky-Barbecuesaus

Whisky Barbecuesaus

Zelf een barbecuesaus maken kan natuurlijk iedereen en het is super simpel meng alles goed door elkaar en je hebt een heerlijke saus. Ik maakte dit keer een Whisky barbecuesaus met de Scotch Whisky Sauce van Duffy's Delicatessen. 

Schrijf reactie (2 Reacties)
Hot Chicken-dry rub

Hot Chicken dry-rub

Er zijn zoveel bbq rub's op de markt dat mensen vergeten hoe makkelijk het is! Ik maakte deze hot chicken dry-rub speciaal voor als ik kip ga grillen of drumsticks op de barbecue. Een rub maken is helemaal niet moeilijk dus succes met het maken.

Schrijf reactie (0 Reacties)
sparerib-rub

Sparerib Rub

Er zijn zoveel bbq rub's op de markt dat mensen vergeten hoe makkelijk het is! Ik maakte deze sparerib rub speciaal voor als ik spareribs ga maken die de kinderen ook lekker vinden. Een rub maken is helemaal niet moeilijk dus probeer het zelf!

Schrijf reactie (0 Reacties)
Taco Dry_rub

Taco Dry-rub

Wie vindt Taco's nu niet lekker? Ik denk niemand en wat is nog leuker dan je eigen Taco dry-rub te maken die je kunt gebruiken om je gehakt te kruiden of om bijvoorbeeld een marinade te maken als je taco's gaat maken met kip. 

Schrijf reactie (2 Reacties)
Tzatziki-saus

Tzatziki saus

Wanneer je lamsvlees eet, hoort daar tzatziki bij tenminste dat is mijn mening ;-). Vandaar mijn versie van de Griekse tzatziki saus met yoghurt.

Schrijf reactie (0 Reacties)
Chimichurri-

Zelf Gemaakte Chimichurri

De perfect match Chimichurri met een lekkere malse T-bone steak, daar kun je mij echt midden in de nacht wakker voor maken. Natuurlijk kan dit recept niet ontbreken op een BBQ recepten website. De oorsprong van Chimichurri ligt in Argentinië en is het lekkerste als deze niet te fijn wordt gesneden en wanneer het vlees niet te veel kruiden bevat. 

Schrijf reactie (0 Reacties)
Pikante-dry-rub

Pikante dry-rub

Hou je van pittig eten dan is deze pikante dry-rub iets voor jou. Hij is niet te pittig maar je kunt hem natuurlijk altijd wat extra vlam geven met extra cayennepeper. Ik gebruik deze dry-rub zelf het meeste bij gevogelte zoals bijvoorbeeld kippenvleugels of drumsticks. Met wat olijfolie en deze rub heb je natuurlijk ook een heerlijke marinade om het vlees in te marineren. 

Schrijf reactie (0 Reacties)
BBQ-saus met Sherry

BBQ saus met Sherry

BBQ saus met Sherry is een zeer diverse saus om voor verschillende gerechten te gebruiken. Of je hem nu gebruikt als saus voor over een heerlijke hamburger of dat je hem gebruikt voor het instrijken van je spareribs. Ik gebruikte hem laatst nog voor het instrijken van mijn kip lollies. 

Schrijf reactie (0 Reacties)
Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief

© COPYRIGHT 2018 Grillfun. All Right Reserved.    Privacy Disclaimer