Beef Wellington met Ossenhaas van de BBQ

Beef Wellington met Ossenhaas van de BBQ

Beef Wellington is toch echt wel een kerst klassieker die je vaak voorbij ziet komen. Dit keer maakte ik de Beef Wellington met Ossenhaas en natuurlijk gaan we dit mooie stuk vlees bereiden op de BBQ.

Schrijf reactie (2 Reacties)
Langzaam gegaarde kalfswangen

Langzaam gegaarde kalfswangen met hutspot van de BBQ

Het weer is dan eindelijk weer lekker koud en dan gaan we natuurlijk aan de stampot. Normaal maken we altijd hutspot met gehaktballen maar dit keer met een variant van de BBQ. Het is top om bij hutspot langzaam gegaarde kalfswangen te eten van de BBQ. 

Schrijf reactie (0 Reacties)
Runderstoofvlees van Sucade met bock bier

Runderstoofvlees van Sucade met Herfstbok bier

Een echte herfst klassieker is toch wel langzaam gegaard stoofvlees in een mooi Bockbier. Heerlijk genieten bij een kampvuur en je maaltijd langzaam garen met een passend bier. Natuurlijk kun je dit gerecht ook bereiden in je barbecue door je Dutch Oven in je barbecue te plaatsen.

Schrijf reactie (0 Reacties)
Angus Pompoen Burger met Chili

Black Angus Pompoen Burger met Chili

Burgers in de Zomer, Herfst, Winter of Lente ... wat mij betreft veranderen ze alleen wat, maar eten we ze het hele jaar! Wat DeVleesboerderij.nl betreft gelukkig ook want daar maakte ik dit recept voor.

Schrijf reactie (0 Reacties)
Halloween Burger

Black Angus Halloween Burger

Het is Halloween en wat is er nu leuker dan een burger maken met een thema. Ik maakte vooral door de setting deze Black Angus Halloween Burger met een bloederige saus. Hoeveel Death Wish durf jij te gebruiken?

Schrijf reactie (0 Reacties)
Piadine met Ribeye Steak

Piadine met Ribeye Steak en Gormas

Wanneer je naar Italië op vakantie gaat heb je vast en zeker wel eens een Piadine gegeten! Met die gedachte maakte ik dit Piadine recept met ribeye steak en Gormas. Het is weer een top gerecht wat je kunt eten als kleine maaltijd of als warme lunch.

Schrijf reactie (0 Reacties)
Zomerse Panzanella

Zomerse Panzella met Kogelbiefstuk

Een panzanella is een traditionele Italiaanse salade met oud brood, tomaten, komkommer en basilicum en heerlijk fris die goed vult en wordt gegeten als maaltijdsalade. Nu maakte ik mijn versie van deze traditionele salade maar dan met een lekkere malse kogelbiefstuk en gegrilde groenten. 

Schrijf reactie (0 Reacties)
Bavette met Spianata Romana

Gevulde Bavette met Spianate Romana

Van DeVleesboerderij.nl kreeg ik de vraag om iets moois te maken met een bavette. Bavette kun je maken als steak met een chimichurri of als een rollade. Ik ging dit keer voor een gevulde Bavette met Spianate Romana.

Schrijf reactie (0 Reacties)
Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief

© COPYRIGHT 2018 Grillfun. All Right Reserved.    Privacy Disclaimer