Varkensfilet Rollade

Varkensfilet Rollade in pittige tomaten kruiden marinade

Een heerlijk recept wat perfect past bij een gezellig kerstdiner, is toch wel een varkensfilet rollade. En dit keer bereid in een geweldige marinade met rode uien en eventueel een sappige appel die je er gewoon bij legt tijdens de bereiding. Speciaal voor DeVleesboerderij.nl maakte ik een aantal kerstrecepten waarvan deze de eerste is.

Schrijf reactie (0 Reacties)
Crispy Pork Belly Sandwich

Het lekkerste Crispy Pork Belly Sandwich

Damn deze buikspek sandwich van de BBQ is echt een topper en zeker door alle smaken die samenkomen in dit lunch gerecht. Nou lunch gerecht, ik zat zo vol van deze Chrispy Pork Belly Sandwich dat je hem ook gewoon kan eten als avondmaaltijd ;) 

Schrijf reactie (0 Reacties)
Iberico Burger

Iberico Burger met Advocado Crème

Wie wil er tijdens het eten van een burger niet het gevoel krijgen van, damn deze was geweldig en wil er nog eentje? Dit is precies wat deze Iberico Burger met Advocado Crème je geeft. Echter ik verwacht dat je er maar eentje op kan!

Schrijf reactie (0 Reacties)
Aziatisch-Broodje Pulled Pork

Aziatisch Broodje Pulled Pork

Pulled pork wordt regelmatig gemaakt door veel barbecue liefhebbers. Ik dacht laten we eens gaan voor een andere variant met Aziatische smaken. Daarom maakte ik een Aziatisch broodje pulled pork wat echt super lekker is met een beetje pit.

Schrijf reactie (0 Reacties)
Broodje Worst van de BBQ

Het lekkerste Broodje Worst van de BBQ

Het klinkt simpel maar wat maakt een broodjes worst van de BBQ nu het lekkerste. Dat is niet moeilijk het zijn gewoon de ingrediënten die je lekker vindt om het tot een succes te maken. Er zijn zoveel worsten tegenwoordig dat het lastig is om te kiezen welke nu het lekkerste is.

Schrijf reactie (0 Reacties)
Beenham

Kampvuur Beenham met Honing Mosterd saus

Het is weer tijd voor een recept wat ons terug brengt naar de basis. Deze beenham met honing mosterd saus heb ik namelijk gegaard boven een kampvuur. Wat krijg je dan een heerlijke dag in het bos en een kampvuur ham die je terug brengt in de tijd.

Schrijf reactie (0 Reacties)
Gevulde Varkenshaas

Gevulde Varkenshaas in Bacon

De smaak van zongedroogde tomaten, olijven en parmezaanse kaas in combinatie met varkenshaas in een jasje van ontbijtspek is gewoon super smaakvol. Dit is een klassieker die wij hier regelmatig eten gewoon door de eenvoud en de smaken van de ingrediënten die gebruikt worden.  

Schrijf reactie (0 Reacties)
varkenshaas spiesjes

Hawaiiaanse varkenshaas spiesjes

Hawaiiaanse varkenshaas spiesjes kunnen natuurlijk niet ontbreken op een barbecuefeestjes en zijn altijd super lekker. Deze variant wordt gemarineerd in een verrassende marinade met Sherry. 

Schrijf reactie (0 Reacties)
Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief

© COPYRIGHT 2018 Grillfun. All Right Reserved.    Privacy Disclaimer