Gestoomde BBQ zalmforel

Gestoomde BBQ zalmforel met Gegrilde Aardappelen

Heb je al eens een gerecht gestoomd op de barbecue dan is dit je kans door dit gerecht te maken! Ik dacht laten we daarom eens voor een gezond gerecht gaan met de zalmforel uit de Foodiebox van Kroon op het Werk. De Zalmforel werd aangeboden door "visrecepten.nl" en moet zeggen dat het een heerlijke vis was. 

Schrijf reactie (0 Reacties)
Zeebaars_met vers fruit

Zeebaars met Vers Fruit

De ideale manier om een vis (zeebaars) te grillen zonder dat deze blijft plakken aan het rooster dat wil natuurlijk iedereen. In het boek Smokey Goodness 2 kwam ik het recept tegen met zeebaars en hoe je ervoor zorgt dat deze niet plakt.

Schrijf reactie (0 Reacties)
italiaanse_zalm

Italiaanse Zalm

Een pakketje van zalm op de barbecue is een heerlijk gerecht wat niet fout kan gaan. Deze Italiaanse zalm kun je uren van te voren klaarmaken waardoor de zelfgemaakte pesto ook in de zalm kan trekken. Natuurlijk moet je de zalm dan wel koel bewaren.

Schrijf reactie (0 Reacties)
bruschetta_met_zalm

Bruschetta met Zalm

Deze bruschetta met zalm maakte ik op mijn vakantie op het strand bij een mooie zonsondergang. De frisse tomatensalsa past super goed bij een heerlijk stukje vis op een bruschetta. Dit gerecht is ook ideaal voor een heerlijke lunch met een lekkere fruitige witte wijn. 

Schrijf reactie (0 Reacties)
Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief

© COPYRIGHT 2018 Grillfun. All Right Reserved.    Privacy Disclaimer