Smokey's Choice BBQ

Verjaardagsfeest met Smokey's Choice BBQ

Opeens is het zover en je wordt 40 jaar en bedenkt het plan om een groot barbecuefeest te organiseren. Eigenlijk wil je zelf niks doen of zo min mogelijk. Je huurt een barbecue catering in, en bij mij was het niemand minder dan Smokey's Choice BBQ.

Schrijf reactie (2 Reacties)
Food blog Award

Food Blog Award 2018 finale

Je start de maandag ochtend en met dank aan al jullie stemmen zie ik dat ik in de finale sta. Niet in één categorie maar gewoon in alle twee de categorieën waar ik voor genomineerd ben.

Schrijf reactie (0 Reacties)
Weber Summit Charcoal Grill vs Keramische

Weber Summit Charcoal Grill vs. Keramische BBQ

In diverse facebook groepen kom ik regelmatig de vraag tegen welke keramische (kamado) BBQ is de beste? De beste kamado's die op de markt zijn kun je eigenlijk verdelen in twee merken namelijk de Big Green Egg en de kamado Joe. Het beste alternatief is volgens mij de Weber Summit Charcoal Grill.

Schrijf reactie (0 Reacties)
Weber Summit Charcoal Grill

Weber Summit Charcoal Grill Review

Het is alweer een tijd geleden om precies te zijn 16 april 2018 dat ik de Weber Summit Charcoal Grill ontving van de Barbecueshop.nl te Naarden. Hoe gaaf is het als je zo'n barbecue mag ontvangen als BBQblogger. Mijn hart ging er sneller van kloppen en na een aantal foto's mocht hij mee naar huis. 

Schrijf reactie (0 Reacties)
Weber Puls 2000

Weber Pulse 2000 Review

De Pulse 2000 is de nieuwe elektrische barbecue van Weber. Ik mocht deze zoals een aantal andere bloggers testen voor een aantal weken. Die aantal weken zijn inmiddels om en gebruik hem nog steeds met veel plezier na een drukke werkdag. Ik dacht laat ik nu eens een review schrijven over de Weber Pulse 2000. 

Schrijf reactie (2 Reacties)
BBQ Wedstrijd

BBQ Wedstrijd Waddinxveen

Hoe leuk is het als je gewoon op een dag wanneer je het niet verwacht een bericht krijgt via Facebook of ik het leuk zou vinden om te jureren bij een Culinaire BBQ Wedstrijd. Natuurlijk zeg je dan ja en verplaats je de plannen die je al had.

Schrijf reactie (6 Reacties)
BBQ kookboek

Gratis BBQ Kookboek

Een kleine twee maanden geleden werd ik gevraagd door Only for Men om een workshop te volgen met Roel Westra, beter bekend als Pitmaster X en een aantal andere foodbloggers. Het doel was om iets te leren van Roel op het gebied van barbecueën ter inspiratie, om twee recepten te maken voor een gratis BBQ kookboek voor hun winkel.

Schrijf reactie (0 Reacties)
Envirofit M5000

Review Envirofit M5000: Ideaal om buiten te koken

Wat is er nu mooier dan koken boven vuur? Inderdaad bijna niks, gezien je vuur moet beheersen door het controleren van de vlam is de techniek totaal andere dan met de BBQ. Van buitenkookproducten.nl ontving ik de Envirofit M5000 om te testen en om er iets over te schrijven.  

Schrijf reactie (0 Reacties)
Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief

© COPYRIGHT 2018 Grillfun. All Right Reserved.    Privacy Disclaimer