Food blog Award 2018

Food Blog Award 2018 finale

Je start de maandag ochtend en met dank aan al jullie stemmen zie ik dat ik in de finale sta. Niet in één categorie maar gewoon in alle twee de categorieën waar ik voor genomineerd ben.

Om het voor jullie makkelijk te maken heb ik een kort artikel geschreven met info over de Food Blog Award 2018. Als je stemt kun je gewoon een Big Green Egg minimax winnen of Le Creuset braadpannen. 

Op zaterdag 6 oktober 2018 zullen voor de 3e keer de Food Blog Awards worden uitgereikt. In iedere categorie zijn er nu 5 finalisten genomineerd. In totaal zijn er zeven categorieën waaronder twee waar ik deel van uitmaak. 

Ik vind het persoonlijk al een hele eer dat ik tussen de laatste vijf sta. Het zou daarom ook super gaaf zijn als jij mij een stem geven in de categorie waar ik genomineerd ben. Natuurlijk ben ik jou daar super dankbaar voor maar stem vooral op de blogger die je het beste vindt of welke het mooiste gerecht heeft gemaakt. 

Ik ben genomineerd in de categorie "Special interest food blog" en met mijn valentijns burger in de categorie "Gerecht 2018".

Het is mogelijk om in iedere categorie maximaal 10 stemmen uit te brengen tot en met 3 oktober. Om het jullie nog makkelijker te maken hoeven jullie alleen op bovenstaande categorie te klikken  

 

Alvast super bedankt en denk eraan veel Grillfun !!!


Afdrukken   E-mail

Reacties mogelijk gemaakt door CComment