BBQ RECEPTEN       BIER-SPIJS COMBINATIES       SEIZOENSRECEPTEN       KAMPVUUR RECEPTEN       BBQ TIPS EN TRICKS

Food Blog Award
Blogs

Food Blog Award 2018

Je start de maandag ochtend en met dank aan al jullie stemmen zie ik dat ik in de finale sta. Niet in één categorie maar gewoon in alle twee de categorieën waar ik voor genomineerd ben.

Kamado express

Op zaterdag 6 oktober 2018 zullen voor de 3e keer de Food Blog Awards worden uitgereikt. In iedere categorie zijn er nu 5 finalisten genomineerd. In totaal zijn er zeven categorieën waaronder twee waar ik deel van uitmaak.

Ik ben genomineerd in de categorie “Special interest food blog” en met mijn valentijns burger in de categorie “Gerecht 2018“.

valentijns burger

De uitrijking van de Food Blog Awards

Natuurlijk was ik aanwezig die avond bij de uitreiking die werd georganiseerd op een speciale locatie. Het was dan even rijden, maar dat heb je er natuurlijk  voor over.

We begonnen de avond met een prosecco en ik mengde me tussen de andere genomineerde en familie. Er waren niet veel bloggers die ik persoonlijk ken. Het is altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen die dezelfde hobby hebben als ik.

Na een klein half uur begon de uitreiking en moet toegeven dat ik toch wel een beetje zenieuwachtig was. Echter had ik niet het idee dat ik ging winnen gezien je op Facebook wel een beetje kan afleiden hoeveel mensen het bericht of de oproep van andere  hebben gereageerd en gelikt. Dit vindt ik tevens wel een nadeel van de Food Blog Award gezien de bloggers de reclame maken voor hun eigen blog om te stemmen. Het zou super tof zijn als ze zelf ook reclame maken, op bijvoorbeeld 24kitchen gezien je op die manier ook stemmen kunt krijgen van mensen die jou niet volgen.

Het aftellen was begonnen en na een dik uur waren alle Food Blog Awards uitgereikt en zoals ik vooraf al voorspelde hebben de personen gewonnen in mijn categorie waarvan ik het al dacht ;). Het was een super ervaring en hartstikke gezellig om aanwezig te mogen zijn bij deze Award. Misschien dat ik volgend jaar weer word genomineerd en ben benieuwd of ik hem dan wel mee naar huis krijg!

Food Blog Winnaars

Helaas werden alleen de winnaars bekend gemaakt. Hierdoor kan jullie niet vertellen op welke plaats ik dan wel ben geëindigd.

Bedankt allemaal voor het stemmen en zonder jullie support had ik nooit in de finale gestaan waar ik super dankbaar voor ben.

Groetjes Grillfun!!

kruiden en specerijen kopen

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *