Weber BBQ RECEPTEN       OFYR RECEPTEN       BIER-SPIJS COMBINATIES       SEIZOENSRECEPTEN       BBQ TIPS EN TRICKS

Lepeltje Lepeltje 2017
Blogs

Lepeltje Lepeltje Breda 2017

Van 25 t/m 27 augustus was het Lepeltje Lepeltje festival voor de eerste keer te vinden in Breda. Er was een top locatie uitgezocht niet te ver van de stad achter het Chassé Theater. De eerste indruk toen ik met mijn gezin kwam aanlopen was al gelijk positief.

Kamado express

Over Lepeltje Lepeltje

Lepeltje Lepeltje Breda is een initiatief van Kultlab. Dit is een jonge organisatie die (mede)verantwoordelijk is voor evenementen als Kannen & Kruiken, Gluren bij de Buren, Struinen in de Tuinen, Into the Woods en Wildeburg.

Hoe was het?

Weber Original Store Amersfoort

Het Lepeltje Lepeltje festival was mooi opgezet in Breda. In een cirkel stonden alle foodtrucks en het podium. De marktkramen stonden in een zijstraat waardoor het eten en de muziek min of meer losgekoppeld stonden van de markt. Persoonlijk vond ik dat een goed idee gezien de mensen op de markt rustig konden kijken naar de spullen die er verkocht werden. Op het gebied van Food was er van alles of je nu een wrap wilde of iets van de barbecue ze hadden het allemaal. Zelfs voor de kinderen was het feest met een pannenkoekenkraam of een heerlijke zelfgemaakte pizza die ze direct in de houtoven maakte.

Voor de kinderen waren er diverse activiteiten zoals zelf ranja maken bij het ranja laboratorium of kijken naar de voorstelling van diverse artiesten. Door de ruime opzet konden de ouders lekker genieten van de muziek en een drankje terwijl de kinderen speelde in de speeltuin of naar een voorstelling konden kijken.

Bij dit festival hebben ze zelfs nagedacht over het milieu! Ik moet zeggen je zag nergens bekers op de grond door dit concept. Je betaald een half muntje voor een beker die je dan kunt vullen. Als je nieuw drinken gaat halen geef je de beker terug en krijg je een nieuwe die gevuld wordt. Hierdoor krijg je niet het afval wat je op andere festivals ziet. Waardoor je dus ook weer geld en tijd bespaard tijdens het opruimen.

Relaxen was op en top geregeld je kon overal zitten/loungen of het nu op het gras was of aan een tuintafel met bankje. Er waren zelfs stoffenbanken op diverse locaties waardoor je een zithoek had waar je even kon relaxen met vrienden.

Zelf was ik aanwezig in de middag en hoop dat het festival weer terugkomt volgend jaar zodat ik er ook in de avond kan zijn. Op internet staan heel veel foto’s die de impressie van de avond weer geeft, ik vind dat het er zelfs nog gezelliger uit ziet met al die lichtjes.

Bekijk mijn Youtube video om een indruk te krijgen hoe het was in de middag bij Lepeltje Lepeltje Breda. Volgend jaar maak ik zeker een nieuw filmpje en neem de avond en de muziek mee :-).

Lepeltje Lepeltje is te vinden in diverse steden in Nederland zoals Apeldoorn, Dordrecht, Amersfoort, Leiden, Utrecht, Zwolle, Breda en Eindhoven. Wanneer dit festival bij jou in buurt is zou ik zeker eens gaan kijken. Voor meer info bekijk de website van Lepeltje Lepeltje.

Veel plezier op de volgende editie van Lepeltje Lepeltje van Grillfun !!!!

kruiden en specerijen kopen

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *