BBQ RECEPTEN       BIER-SPIJS COMBINATIES       SEIZOENSRECEPTEN       KAMPVUUR RECEPTEN       BBQ TIPS EN TRICKS

Top 5 recepten 2017
Blogs

Top 5 Recepten van 2017

We hebben het jaar afgesloten met een groot feest en ben inmiddels klaar voor een terugblik op 2017. In het jaar 2017 ben ik begonnen als BBQblogger en wat voor jaar was het met een hoop hoogtepunten maar ook zeker met dieptepunten als startende blogger.

Kamado express

Het begon allemaal op Instagram waar ik begonnen ben onder de naam Gardenfoodie. Dit account leverde echter teveel stress op en vooral op facebook waar ik meer dan 5000 volgers had vanuit de hele wereld. In januari 2017 ben ik toen serieus begonnen met het account Grillfun alleen op Instagram. Inmiddels ben ik de 6000 volgers gepasseerd waar ik super dankbaar voor ben. Door veel vragen over recepten ben ik begonnen met deze website in Juli en is hij na een crash nu vier maanden online. Helaas ben ik veel recepten verloren door de crash, maar inmiddels zijn we de 50 recepten gepasseerd. Na een dik halfjaar geen facebook zowel prive als bbqblogger heb ik toch besloten om weer op facebook te gaan zodat ik de recepten die ik maak kan delen.

Hoogtepunten

 • Mijn eerste hoogtepunt van 2017 is eigenlijk waar het voor mij allemaal begon bij de presentatie van de duurste hamburger van de wereld door Chef Diego. Helaas is dit verslag ook verloren gegaan tijdens mijn website crash.
 • De hoeveelheid volgers en alle positieve reacties en likes van alle volgers en mensen die mij supporten op welke manier dan ook.
 • Samenwerking met de online slager DeVleesboerderij.nl waar ik inmiddels ook recepten voor schrijf.
 • Samenwerking met Duffy’s Delicatessen door recepten te maken met de Scotch Whisky Sauce.
 • Mijn eerste winactie een BBQcursus bij mij thuis waar we in 9 uur tijd diverse heerlijke gerechten maakte op de barbecue.
 • Het bezoeken van diverse evenementen waar ik veel nieuwe mensen heb ontmoet en gesproken.
 • Iets wat ik nooit had verwacht in 2017 is het worden uitgenodigd door Tom Coronel voor een rondleiding in zijn winkel Barbecueshop.nl en een gesprek om samen te werken.

Dieptepunten / Leermomenten

Weber Original Store Amersfoort

 • De crash van mijn website waardoor ik alle recepten ben verloren.
 • Te hoge verwachtingen van bedrijven die zaken willen doen doordat ze niet helder communiceren of beloftes niet waarmaken.
 • De juiste balans vinden tussen werk, bloggen en mijn privéleven.
 • Starten met YouTube waar super veel werk ingaat zitten maar niet het gewenste resultaat oplevert.

Top 5 Recepten

Whisky Bacon Kip Tortilla. Dit was echt wel een schot in de roos met meer dan 3000 views in 1 dag.

Whisky Bacon Kip Tortilla

Basic Dry Rub

Black Angus Jodenhaas met Tomatensalsa

Pittige Whisky Spareribs

Beer Can Burger

Beer can burger

Verwachtingen voor 2018

Het nieuwe jaar gaat weer een top jaar worden met veel nieuwe recepten op mijn website. Hopelijk blijven jullie mij allemaal volgen en kan ik jullie inspireren met nieuwe recepten. Er staan al diverse nieuwe dingen gepland in januari die ik allemaal ga delen met mijn volgers. Zo ga ik mijn eerste restaurant testen en hoop dat er nog een aantal volgen in 2018 omdat het een mooie aanvulling is voor mijn blog. Natuurlijk ga ik weer een aantal barbecue evenementen bezoeken in 2018 waar ik een verslag van ga schrijven. Ook één van de hoogtepunten voor 2018 wordt dat ik in het barbecue magazine kom te staan met een recept dat natuurlijk nog niet op de website staat.

Met Youtube ga ik zeker niet stoppen gezien het een mooie aanvulling is voor een recept. Hierdoor kun je het niet alleen lezen maar ook zien hoe ik mijn recepten maak. Ik ga ze echter wel in het Engels maken met Nederlandse ondertiteling. Dit ga ik vooral in het voorjaar en de zomer doen gezien het dan langer licht is.

Op het gebied van recepten wil ik me in het begin vooral concentreren om meer recepten te maken van de categorie waar bijna nog geen recepten instaan zoals desserts van de barbecue. Ook ga ik bijgerechten aanvullen met recepten die je juist niet op de barbecue maakt maar een lekkere aanvulling zijn voor bij de vlees of gevogelte recepten. Mijn doel is om een recepten pagina te maken met allerlei recepten voor een heerlijke avond met familie en of vrienden.

Hebben jullie leuke ideeën en tips voor mijn website? Laat het mijn weten via info@grillfun.nl en misschien zie je jou idee wel terug op mijn website. Ik ga mijn website in 2018 completer maken door meer tips & tricks te plaatsen over barbecueën en het grillen boven vuur.

Bedankt voor alles en een super 2018 voor jullie allemaal en uiteraard veel Grillfun!!

kruiden en specerijen kopen

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *