Vrienden van Grillfun

Bloggen kost natuurlijk veel tijd en energie wat ik super leuk vindt. Vooral de reactie's die ik van mijn volgers en lezers krijg maken het voor mij tot een succes. Het bloggen doe ik met veel passie naast mijn werk. Waardoor ik het meeste van mijn vrije tijd steek in mijn website en het bedenken van nieuwe recepten. Daarom ben ik ook super blij dat ik een aantal bedrijven heb die mij hierin steunen. Dit kan op diverse manieren door bijvoorbeeld producten op te sturen of in de vorm dat ik recepten maak met hun producten. Ik wil altijd dicht bij mezelf blijven en geef daarom ook eerlijk mijn mening over producten die ik gebruik. Producten waar ik niet achtersta ga ik ook niet vermelden op mijn website of ik moet toestemming hebben van de fabrikant. Hieronder vindt je een overzicht van de bedrijven die mij ondersteunen op ieder zijn unieke manier. Het klikken op de link levert mij niks op en is dus ook niet bedoeld als een vorm om geld te verdienen.     

 

Uw vlees bereiden wij pas na uw bestelling. Wij gaan altijd voor een maximale kwaliteit; dat begint bij de selectie in de weide en eindigt in goede verpakkingen in een goed gekoelde doos. Wij doen geen consessies op kwaliteit. U kiest wanneer u uw pakket wilt ontvangen, wij zorgen voor een perfect stukje vlees!

Importeur voor Benelux van Schotse delicatessen De Scotch Whisky Sauces zijn ambachtelijke smaakmakers en worden op traditionele manier gemaakt. Ieder exemplaar is uniek door de individuele aandacht. De Scotch Whisky Sauces worden gemaakt met trots en passie in de thuisbasis Schotland, met de beste natuurlijke ingrediënten.

Zoek de perfecte barbecue uit bij Barbecueshop.nl. Wij hebben je nieuwe gasbarbecue, houtskoolbarbecue, buitenkeuken, skottelbraai, elektronische barbecue of tuinhaard. Ook verkopen wij terrasverwarming en andere accessoires zoals afdekhoezen, briketten, kookboeken, e.d. Wij bieden producten aan van Weber, Outdoorchef, Big Green Egg, Barbecook, Cadac, Eurom, Grandhall en nog veel meer topmerken!

Wij zijn een online slagerij waar elke kook- en BBQ-fan zijn hart kan ophalen. We onderscheiden ons door de kwaliteit van de producten en de service die wij leveren. Op deze manier brengen wij restaurant kwaliteit aan huis. Nu denk je misschien dat heb ik vaker gehoord leg dat eens uit. Dat gaan we doen! Het overgrote deel van ons assortiment is vers. Zoals al het rundvlees en ja, zelfs als het uit Australië of Uruguay komt. Het aanbieden van vers vlees komt de smaak en textuur van het vlees altijd ten goede. Wij zullen er dan ook naar streven altijd zoveel mogelijk vers aan te bieden.

Weber is de wereldwijde marktleider op het gebied van barbecues, buitenkeukens en bijbehorende accessoires. De multinational vindt zijn oorsprong in Chicago, Illinois in de Verenigde Staten, waar in 1952 de eerste kogelbarbecue met deksel is uitgevonden. Weber-Stephen Holland B.V. is een volle dochter van het familiebedrijf en heeft sinds haar oprichting in 2003 een stormachtige groei gekend dankzij de uitmuntende productkwaliteit, de innovatieve concepten en haar sterke service- en dienstverlening.

Als outdoor cooking-liefhebbers weten wij van The Windmill Cast Iron als geen ander hoe belangrijk geschikt materiaal is. Onze BBQ-producten zijn Nederlands design van de beste kwaliteit. Als dealer van The Windmill Cast Iron in uw winkel of showroom kiest u niet alleen voor de beste kwaliteit, maar ook voor de beste concurrerende prijs op de markt.

 

Onder ieder artikel probeer ik een disclaimer te schrijven met de vorm van sponsoring. Zo wil ik eerlijk en helder communiceren naar mijn bezoekers en lezers. 

 

Samenwerken

Wil je ook op deze lijst komen van bedrijven die samenwerken met Grillfun? Stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en zie je logo terug op mijn site. Grillfun staat voor veel open op het gebied van koken en barbecueën en krijgt de meeste energie van bedrijven die gaan voor een langdurige samenwerking.

Groetjes Michael

Reacties mogelijk gemaakt door CComment