Kamado Recepten

Ben je opzoek naar inspiratie voor heerlijke BBQ recepten gemaakt op een kamado? Dan ben je hier op de juiste pagina voor al mijn kamado recepten, of het nu vlees, vis of juist bijgerechten zijn. Je kunt het hier allemaal vinden. Je kunt ook tussen mijn andere BBQ recepten kijken, gezien je ze natuurlijk ook op een kamado kan maken.

Mis je een BBQ recept laat het mij dan weten en wie weet staat die snel online!

Weber Amersfoort

Gegrilde BBQ Tofu kebab met whisky barbecuesaus

Gegrilde BBQ tofu kebabs met een whisky barbecuesaus is echt een perfecte combinatie voor als je iemand op het eten krijgt die geen vlees eet. Het is wat anders, en

,

Vakensfiletrollade van de BBQ gevuld met pesto en mozzarella

Inmiddels staan er diverse rollade recepten op mijn website met bavette. Een rollade van varkensvlees ontbrak nog op mijn website, tot nu toe. Daarom deze varkensfiletrollade van de BBQ gevuld

, ,

Oosterse gegrilde eendenborst sla-wrap

Wie is er niet gek op fingerfood wat nog eens eruit springt als gerecht want ik weet zeker dat je dit gerecht niet vaak geserveerd krijgt op een feestje. Dit

,

Whisky gemarineerde zalm op rookplank met pecannoten

  Ingrediënten 4 Zalmfilets 125 gram bruine basterdsuiker 2 eetlepels worcestershiresaus 250 ml sojasaus 2 teentjes knoflook 2 eetlepels whisky pecannoten 2 rookplank   Benodigdhedenkamadosnijplankkomeetlepelmesmaatbekerweegschaalknoflookpersmopkwast Zalm op een rookplank is echt

,

Beer can chicken met de Bastard chicken sitter

  Ingrediënten1 hele kipdry-rub naar keuze1 flesje bier500 gram aardappel partjes1 wortel1 preiverse tijmverse rozemarijn1 liter kippenbouillonolijfolie   Benodigdheden kamado chicken sitter snijplank kom eetlepel mes maatbekerraspmopkwast Een echte klassieker van

,

Koriander limoen bavette van de BBQ

Sow deze grain fed bavette in een marinade van koriander en limoen gemaakt op de BBQ was super! De smaken zijn echt geweldig en door de toevoeging van de cherry

,

Zeewolf van de BBQ met basilicum pasta en parmaham

  Ingrediënten romige basilicumsaus 4 eetlepels basilicum 1 kleine ui 1 teentje knoflook 2 volle eetlepels bloem melk 50 gram geraspte Parmezaanse kaas   Benodigdheden kamado skillet snijplank kom vork eetlepel

, ,

Garnalen van de BBQ in een pittige saus

Snel, makkelijk en perfect als voorgerecht of lekker gerecht voor een zonnige avond aan tafel. Dat zijn voor mij echt wel deze garnalen van de BBQ in een pittige saus.