Ben je opzoek naar inspiratie voor heerlijke BBQ recepten gemaakt op een kamado? Dan ben je hier op de juiste pagina voor al mijn kamado recepten, of het nu vlees, vis of juist bijgerechten zijn. Je kunt het hier allemaal vinden. Je kunt ook tussen mijn andere BBQ recepten kijken, gezien je ze natuurlijk ook op een kamado kan maken.
Mis je een BBQ recept laat het mij dan weten en wie weet staat die snel online!
Gegrilde tomahawk steak van de kamado met bijgerecht
Een machtig stuk vlees voor op de kamado is toch wel de tomahawk steak. Het is een rib-eye met het bot er nog aan. Het ziet er altijd stoer uit
Steak pasta alla puttanesca van de BBQ
Wij eten hier regelmatig pasta maar meestal niet van de barbecue. Toch is het een gerecht wat je perfect kunt bereiden op de barbecue. Deze keer maakte ik een steak
English pie: pastei van rundersukade en een winterstout
Een typisch Engels gerecht is gestoofd vlees in een pastei. Dit wordt ook wel een English pie genoemd en is te vinden in diverse uitvoeringen. Om er toch een Nederlands
Braised short ribs van de BBQ
Met short ribs kun je natuurlijk veel meer doen dan alleen low and slow garen op de BBQ. Dit gerecht heet braised short ribs, en ik hoor je al denken
Vitello tonato van kalfsrosbief
Vitello tonato is een echt klassiek Italiaans gerecht waarbij je rundvlees combineert met een vissaus op basis van tonijn. Het is een aparte combinatie die echt geweldig smaakt. Daarom is
Rollade van varkens- en rundvlees op twee manieren op de BBQ
Nu is kerst dit jaar anders dan andere jaren omdat we misschien niet de hele familie mogen uitnodigen. Om toch een geweldig diner op tafel te zetten is misschien een
Gegrilde parelhoen van de BBQ met walnotenboter en witlof
Gegrilde parelhoen van de BBQ met kerst in een geweldig alternatief voor bijvoorbeeld kip of een kalkoen. Persoonlijk vind ik dat een parelhoen net iets meer smaak heeft dan een
Kipcocktail van gerookte kipfilet met mandarijntjes
Bij ons is het min of meer traditie om met kerstmis een kipcocktail te eten als voorgerecht. Nu dacht ik, laten we hier een barbecue tintje aangeven door de kipfilet