Weber Master Touch

,

Gevulde Italiaanse Lamsrack van de BBQ met paprikasalade

Gevulde Italiaanse lamsrack zou je niet zo snel verwachten maar de smaak is echt geweldig. Voor mijn huisslager De Vleesboerderij maakte ik weer een mooi

,

Indische Spareribs met zelfgemaakte mopsaus van de BBQ

De Indische keuken is erg populair in Nederland, zo ook Spareribs waar je alle kanten mee op kunt. Daarom heb ik in samenwerking met mijn

,

T-bone steak van de BBQ

Een T-bone steak van de BBQ is niet iets wat regelmatig op mijn barbecue ligt, maar als ik er eentje maak ik het puur genieten.

,

Whisky Pork Belly Burnt Ends van de BBQ

Het is weer lente en dat zorgt ervoor dat bij veel mensen de barbecue weer meer aangaat. Met deze super smakelijke pork belly burnt ends

,

Belgische Blauwe Kalfsoesters met krokante kruidenkorst

Tijdens de kerst wil je natuurlijk een feest hebben op je bord wat niet te complex is maar super smaakt. Bij dit recept wat ik

,

Kapsalon zelf maken met Kip van de BBQ

Een kapsalon zelf maken op de barbecue is echt geweldig in een skillet of kleinere gietijzeren pan. Mijn zoon is er gek op, en dacht

,

Kippendijen Shoarma van de BBQ

Kippendijen shoarma is eigenlijk iets wat we hier thuis bijna nooit maken omdat we het alleen eten na het stappen. Maar nu dacht ik, laat

,

Krokante kipfilet met romige Linguine

Voor DeVleesboerderij maakte ik weer een lekker recept en dit keer krokante kipfilet met romige Linguine. Wij eten hier regelmatig pasta en hoe eenvoudiger hoe

,

Herfstburger met Pompoen en Mangochutney

Zoals jullie weten ben ik gek op een goeie burger. Gezien de tijd van het jaar kan een herfstburger natuurlijk niet ontbreken! In mijn moestuin

,

Marokkaanse Stoofschotel met Runderlappen van de bbq

Stoofschotels kun je natuurlijk op zoveel manieren bereiden met verse groenten erin en diverse kruiden en een goed stuk vlees. Dit keer ging ik voor