Varkensvlees

,

Smokefire Cola Spareribs

Inmiddels staan er diverse sparerib recepten op mijn website en meestal maak ik de saus en de dry-rub zelf. Dit keer ga ik echter cola

,

Varkenshaassaté met nasi en zelfgemaakte satésaus

Op je verjaardag wil jij je gasten verwennen met lekker eten, maar het moet ook makkelijk zijn. Daarom maakte ik dit geweldige gerecht in samenwerking

Zelf jalapeno cheddar worst maken

Zelf worst maken voor op de barbecue is iets wat ik altijd al wilde proberen. Nu kreeg ik een tijd geleden een bericht van mijn

,

Porchetta op z’n Italiaans van het spit

Porchetta stond bij mij al heel lang op een lijstje om eens te maken. Eigenlijk al veel te lang maar het is er nu dan

Wild zwijn biefstuk met een aardappel pakketje en

Het is bijna kerst en daarom ben ik aan de slag gegaan met wild. Dit keer ging ik voor een gerecht met wild zwijn biefstuk

,

Pulled Pork Nachos uit Breda

Pulled Pork Nachos is echt het ideale voorgerecht voor een barbecue of gewoon als snack voor tussendoor. De Nachos van ’t hard van Breda zijn

,

Oerhammen Low en Slow van de BBQ

Oerhammen of Pig Wings is een lekker stukje vlees aan bot van het varken. Je bereid het low and slow op de BBQ of smoker.

,

Kruidige Shaslick Spiesen van Kophaas

De zomer is al lekker bezig en de barbecue gaat steeds vaker aan. Bij een barbecue kan natuurlijk een goeie shaslick niet ontbreken. In dit

,

Buikribben: Amerikaanse Spareribs in Memphis Style

Spareribs worden steeds vaker gegeten en steeds meer mensen hebben de mogelijkheid om ze zelf te bereiden in de barbecue. Er zijn diverse methodieken om

,

Spekfakkel in een heerlijke marinade van de BBQ

Lekkere gemarineerde speklapjes op de BBQ is wat wij in Nederland naast een lekker satéstokje graag eten. Tegenwoordig maken we natuurlijk ook mooie grote stukken