BBQ RECEPTEN       BIER-SPIJS COMBINATIES       SEIZOENSRECEPTEN       KAMPVUUR RECEPTEN       BBQ TIPS EN TRICKS

Review

ReviewsBoek ReviewBBQ ReviewProduct ReviewBBQ Workshop Review
Review: Gas BBQ Workshop bij de Weber Original Store

Review: Gas BBQ Workshop bij de Weber Original Store

Afgelopen 25 mei 2019 was ik uitgenodigd om de Gas BBQ Workshop bij de Weber Original Store en Grill Academy in Amersfoort te volgen. Voor deze dag had ik nog nooit met een gas BBQ gewerkt gezien ik eigenlijk altijd
Review: Weber Master Touch Premium

Review: Weber Master Touch Premium

Ongeveer twee maanden geleden ontving ik van Weber de nieuwe Master Touch Premium (echt gaaf!). Natuurlijk kun je pas een oordeel geven over een nieuwe BBQ na een grondige test. In deze review ga ik alle nieuwe features beschrijven en
Review: Satémaker van Spiedini.nl

Review: Satémaker van Spiedini.nl

Hoe maak je nu super eenvoudig en snel een spiesje voor een grotere groep of gewoon lekker voor jezelf? De uitkomst is eenvoudig dat kan allemaal met de Satémaker RVS100 van Spiedini.nl. Je weet pas hoe makkelijk het is als je hem
Review: Kamado Workshop bij The Fire Station

Review: Kamado Workshop bij The Fire Station

Afgelopen 13 april 2019 was ik te gast bij de kamado basics workshop van The Fire Station in Kaatsheuvel. Naast een prachtige winkel waar diverse merken kamados en accessoires staan worden er ook diverse workshops gegeven. In dit artikel lees
Review: Weber Original Store & Grill Academy

Review: Weber Original Store & Grill Academy

Als groot Weber fan kom ik regelmatig bij de Weber Original Store & Grill Academy. Dit artikel geeft jullie een indruk van deze geweldige winkel in Amersfoort. Voor mij persoonlijk is het net een snoepwinkel gezien je er niet alleen
Arrosticini van Spiedini.nl

Arrosticini van Spiedini.nl

In februari van 2019 contacteerde het bedrijf Spiedini.nl uit Breda mij met de vraag of ik hun product Arrosticini en L’Amburger eens wilde testen. Als foodblogger zeg ik hier natuurlijk geen nee tegen. Ik besloot om eerst een gesprek te
Boekreview: Black Smoke BBQ Booze & Attitude

Boekreview: Black Smoke BBQ Booze & Attitude

Het nieuwe BBQ boek, Black Smoke BBQ Booze & Attitude van Jord Althuizen en Kasper Stuart ligt al even in de winkel en daarom is het tijd om een review te schrijven. Jord Althuizen staat natuurlijk bekend om zijn Smokey
Boekreview: Man Eat Plant

Boekreview: Man Eat Plant

Onlangs ontving ik het boek Man Eat Plant van uitgever Kosmos. Het boek is geschreven door Lisette Kreischer en Maartje Borst. Lisette schreef reeds eerder vegan kookboeken en probeert met deze uitvoering vegan stoer te maken en interessant voor mannen.