BBQ RECEPTEN       BIER-SPIJS COMBINATIES       SEIZOENSRECEPTEN       KAMPVUUR RECEPTEN       BBQ TIPS EN TRICKS

  • American Style BBQ

    Review: American Style BBQ Workshop

    Eind mei was ik te gast bij de American Style BBQ Workshop bij één van mijn favoriete BBQ winkels van Nederland. Dat is natuurlijk de Weber Original Store in Amersfoort. Even geleden had ik al eens de gas BBQ workshop…

  • ofyr

    Review OFYR

    Het OFYR kooktoestel heb ik nu reeds een aantal maanden in mijn bezit, en dan wordt het natuurlijk tijd voor een review. Het OFYR kooktoestel is echt een geweldige manier om eten te bereiden. Ik zie het meer als terug…

  • Master Touch Premium

    Review: Weber Master Touch Premium

    Ongeveer twee maanden geleden ontving ik van Weber de nieuwe Master Touch Premium (echt gaaf!). Natuurlijk kun je pas een oordeel geven over een nieuwe BBQ na een grondige test. In deze review ga ik alle nieuwe features beschrijven en…

  • satémaker

    Review: Satémaker van Spiedini.nl

    Hoe maak je nu super eenvoudig en snel een spiesje voor een grotere groep of gewoon lekker voor jezelf? De uitkomst is eenvoudig dat kan allemaal met de Satémaker RVS100 van Spiedini.nl. Je weet pas hoe makkelijk het is als je hem…

  • the fire station

    Review: Kamado Workshop bij The Fire Station

    Afgelopen 13 april 2019 was ik te gast bij de kamado basics workshop van The Fire Station in Kaatsheuvel. Naast een prachtige winkel waar diverse merken kamados en accessoires staan worden er ook diverse workshops gegeven. In dit artikel lees…

  • Weber Original Store

    Review: Weber Original Store & Grill Academy

    Als groot Weber fan kom ik regelmatig bij de Weber Original Store & Grill Academy. Dit artikel geeft jullie een indruk van deze geweldige winkel in Amersfoort. Voor mij persoonlijk is het net een snoepwinkel gezien je er niet alleen…

  • Arrosticini

    Arrosticini van Spiedini.nl

    In februari van 2019 contacteerde het bedrijf Spiedini.nl uit Breda mij met de vraag of ik hun product Arrosticini en L’Amburger eens wilde testen. Als foodblogger zeg ik hier natuurlijk geen nee tegen. Ik besloot om eerst een gesprek te…

  • Man Eat Plant review

    Boekreview: Man Eat Plant

    Onlangs ontving ik het boek Man Eat Plant van uitgever Kosmos. Het boek is geschreven door Lisette Kreischer en Maartje Borst. Lisette schreef reeds eerder vegan kookboeken en probeert met deze uitvoering vegan stoer te maken en interessant voor mannen.…