• Man Eat Plant review

    Boekreview: Man Eat Plant

    Onlangs ontving ik het boek Man Eat Plant van uitgever Kosmos. Het boek is geschreven door Lisette Kreischer en Maartje Borst. Lisette schreef reeds eerder vegan kookboeken en probeert met deze uitvoering vegan stoer te maken en interessant voor mannen.…

  • Weber BBQ Cursus Grillpassie Limburg

    Weber BBQ Cursus Bij Grillpassie Limburg

    De titel van dit artikel omschrijft eigenlijk al alles wat je op deze dag gaat beleven. Op deze top locatie in Limburg leer je barbecueën door Weber Grillmaster en Demokok Roy Hochstenbach. Hij doet zijn bedrijfsnaam eer aan, want wat een…

  • Weber Summit Charcoal Grill Review

    Weber Summit Charcoal Grill Review

    Het is alweer een tijd geleden om precies te zijn 16 april 2018 dat ik de Weber Summit Charcoal Grill ontving van de Barbecueshop.nl te Naarden. Hoe gaaf is het als je zo’n barbecue mag ontvangen als BBQblogger. Mijn hart…

  • Weber Puls 2000 review

    Weber Pulse 2000 Review

    De Pulse 2000 is de nieuwe elektrische barbecue van Weber. Ik mocht deze zoals een aantal andere bloggers testen voor een aantal weken. Die aantal weken zijn inmiddels om en gebruik hem nog steeds met veel plezier na een drukke…

  • Envirofit M5000

    Review Envirofit M5000: Ideaal om buiten te koken

    Wat is er nu mooier dan koken boven vuur? Inderdaad bijna niks, gezien je vuur moet beheersen door het controleren van de vlam is de techniek totaal andere dan met de BBQ. Van buitenkookproducten.nl ontving ik de Envirofit M5000 om te testen en…

  • Le Nez Wijnen

    Le Nez Wijnen

    Hoe gaaf is het dat je als foodblogger gericht op barbecueën met vaak een wijnspijs combinatie wordt gevraagd om een artikel te schrijven over Le Nez wijnen. Natuurlijk zeg ik hier geen nee tegen omdat naast barbecueën mijn grote passie…

  • review Yakitori & Korean BBQ

    Boekreview: Yakitori & Korean BBQ

    Onlangs ontving ik het boek Yakitori & Korean BBQ van uitgever Good Cook. Het boek is geschreven door de in Zweden geboren Jonas Cramby. Van zijn hand verschenen eerder vier succesvolle kookboeken over de Zuid-Amerikaanse keuken en nu over de…

  • Bast BBQ Kokoskool

    Bast BBQ Kokoskool Review

    Ik ben door de eigenaar van Bast gevraagd om de kokoskool te testen en mijn bevindingen op te schrijven. Als BBQ blogger vindt ik het altijd een uitdaging om nieuwe producten te testen of zoals bij Bast dat ze het product hebben…

  • Scotch Whisky Sauce

    Scotch Whisky Sauce

    Scotch Whisky Sauce als smaakmaker voor je gerechten en 100% natuurlijk met uitzondering van de Scotch Barbecue Sauce, dat wil je toch ook gebruiken in je gerechten! In deze sauzen is 12% Scotch Single Malt Whiskey toegevoegd die wordt gemaakt in…

  • Hunter Gather Cook

    Hunter Gather Cook review

    Ik ben in april 2016 samen met mijn zoon op cursus geweest bij Nick Weston van Hunter Gather Cook in Engeland. De cursus bestond uit het villen en opdelen van een hert, kruiden zoeken in het bos, vuur maken en…