Grillfun logo

Samenwerken

Super leuk dat je interesse hebt in een eventuele samenwerking met mij. Om een idee te geven over Grillfun start ik met een korte uitleg; Ik ben gestart met dit geweldige avontuur is december 2017. Dit was het punt waarop ik serieus ging starten met mijn website en het maken van recepten. In december is ook mijn laatste website online gekomen en had toen 850 bezoekers waar ik al mega vrolijk van werd. Hierdoor kreeg ik nog meer passie en wist zeker dat ik hiermee iets heb gevonden dat ik wil delen met heel Nederland. Dit heb ik het afgelopen jaar ook gemerkt doordat ik steeds meer ben gaan leren en zeker nog meer motivatie kreeg van al de reacties van mijn volgers. De drukste maanden waren natuurlijk tussen juni en september. Het doel is om minimaal twee recepten te plaatsen per week of één recept en een artikel. Natuurlijk ben ik ook te vinden op social media met inmiddels bijna 10K aan volgers op Instagram. Op Facebook groeit het ook lekker met inmiddels meer dan 1600 volgers.

Op Facebook ben ik tevens de beheerder van de Weber Fan Club waar ik alle Weber fans in Nederland bij elkaar wil brengen zodat we met z’n allen kennis kunnen delen en recepten.

Weber Amersfoort

In 2019 ga ik vrolijk verder met het schrijven van nieuwe recepten en artikelen die te maken hebben met buiten koken. Het doel is om nog meer fans te bereiken en de grens van 20K  bezoekers te passeren.

Samenwerken het hoe en wat

Ik krijg regelmatig vragen om samen te werken met een merk, hier sta ik natuurlijk voor open. Het belangrijkste voor mij is dat de samenwerking van twee kanten komt en dat ik een goed gevoel heb bij het merk. Het afgelopen jaar heb ik veel geleerd van samenwerkingen en ga daarom alleen samenwerkingen aan die bij mijn website passen. Mijn fans staan altijd op de eerste plaats en post alleen berichten van producten waar ik persoonlijk achter sta. Hierdoor ga ik geen producten of artikelen plaatsen die niet aan de kwaliteit voldoen waar ik voor sta. Dit koppel ik dan ook altijd terug aan het merk. Samenwerken kan op verschillende manieren. Denk aan een banner op mijn site, recepten, product review, promotie festival, het jureren bij een BBQ wedstrijd, het barbecueën op een festival om het merk te promoten of denk aan een give-away actie. Heb je een ander gaaf idee dan hoor ik dat natuurlijk ook graag!

Bij een eventuele samenwerking sta ik ook open om inzicht te geven in mijn website data zoals de statistieken van het aantal bezoekers per maand. Voor Social media kan ik inzicht geven in de groei op bijvoorbeeld Instagram van het afgelopen jaar en procentueel hoe de verdeling van het aantal volgers is uit de diverse landen. Op dit moment komen de meeste volgers uit Nederland.

Sponsoring

Om deze geweldige hobby te bekostigen ben ik natuurlijk opzoek naar sponsoren zodat ik de juiste kwaliteit kan bieden aan mijn fans. Het sponsorschap kan divers zijn zoals bijvoorbeeld een advertentie ruimte op mijn website. Ook zijn er mogelijkheden om bijvoorbeeld demochef te zijn op een beurs of evenement.

Heb je interesse in een eventuele samenwerking of sponsoring neem dan contact met me op via het onderstaande formulier. Je kunt dan ook mijn media kit aanvragen waar alle cijfers en mogelijkheden zijn beschreven.

Send Us Message

    error: Content is protected !!