Pastrami van de Weber Smokefire BBQ
Pastrami maken op de BBQ is iets wat ik afgelopen zomer regelmatig voorbij zag komen op Social Media. Hierdoor dacht ik laat ik het ook eens proberen met brisket. Kort
Runderribben of short ribs Texas stijl van de BBQ
Runderribben of hoe ook wel veel andere het noemen short ribs. Het is een stuk vlees dat wordt gesneden uit het onderste gedeelte van een rund. Er zijn verschillende soorten
NOSKOS Pulled Pork
Ingrediënten Glaze 125 ml barbecuesaus 2 eetlepels appelazijn 2 eetlepels honing Benodigdheden Weber Smokefire Marinade injector pellets naar smaak kerntemperatuurmeter vershoudfolie aluminiumfolie aluminium bak maatbeker eetlepel snijplank mes Hoe maak
Ratatouille van de BBQ
Ingrediënten 250 gram passata 1 eetlepel Italiaanse kruiden 2 teentjes knoflook 1 kleine ui 1 courgette 5 tomaten 1 aubergine chilipoeder olijfolie Benodigdheden Weber Smokefire pellets skillet eetlepel mes snijplank
Smokefire Cola Spareribs
Inmiddels staan er diverse sparerib recepten op mijn website en meestal maak ik de saus en de dry-rub zelf. Dit keer ga ik echter cola spareribs maken met de nieuwe